VESTI

IIS ERP sistem, novi partner Industrija mesa Đurđević

Kompanija ComData stekla je novog poslovnog partnera, Industriju mesa Đurđević.
Osobita nam je čast i zadovoljstvo što se misija i vizija ovog preduzeća poklapaju sa našim ciljevima: konstantnim usavršavanjem kvaliteta proizvoda, i znanja i veština zaposlenih.

IIS ERP sistem, novi partner Industrija mesa Đurđević

Tim  povodom tražili smo izjavu za medije Rukovodioca IT sektora, gospodina  Slobodana Tešmanovića.

„IM Đurđević, kompanija sa više od 400 zaposlenih, 25 godina rada iza sebe, i sigurni smo, svetlom budućnošću pred sobom, zadovoljna je izborom koji je napravila u uvođenju novog ERP sistema.

 Sa rastom kompanije, povećanjem broja poslovnih jedinica i pogona, proizvodnih i poslovnih procesa, raste i kompleksnost zadataka koji se nalaze pred poslovnim softverom.

Shvatili smo da nam je potreban novi, jači ERP sistem, koji će moći da isprati proizvodne procese u industriji mesa, ratarskoj i stočarskoj proizvodnji, proizvodnji energije iz obnovljivih izvora,  praćenju rada maloprodajnih objekata (mesnica), rad u izdvojenim lokacijama kao i onlajn izveštavanje u realnom vremenu .

Posle dugog razmatranja i razgvorima sa više ponuđača, odlučili smo se za IIS ERP kompanije ComData koja se sa svojim dugim iskustvom i poznavanjem poslovnih procesa izdvaja na našem tržištu. Za naše potrebe prilagodili su svoj poslovni softver tako da u potpunosti prati proizodnju i kvalitet koji svakoga dana pružamo našim  poslovnim partnerima i potrošačima.“

 

Pretraga